Razmislite o ovome:

Da li je motivacija ključni element učinka zaposlenih? Da li Vaš rukovodilac ima sposobnosti da u posebnim okolnostima pokreće ljude u pravom smeru? Da li možete da prepoznate efikasne lidere? Koji je njihov stil rukovođenja?

Kada pogledamo strukturu zaposlenih u bilo kojoj kompaniji, možemo primetiti da postoje: zaposleni koji su početnici, zatim nešto napredniji početnici, treću kategoriju čine zaposleni koji imaju znanja i veštine u dovoljnoj meri da obave svoje zadatke i zarade svoju platu, ali ne i da doprinesu profitu kompanije jer nisu visokoproduktivni. Ko su onda zaposleni koji ekonomski doprinose, koji čine stub svake kompanije, koji i umeju i žele, koji donose nove ideje, rešavaju probleme? 

Obuka "Situaciono liderstvo"

Cilj obuke: povećati efikasnost rukovođenja pojedincima i timovima    

Sadržaj:
• Liderske veštine
• Razvoj pojedinca i tima
• Stilovi liderstva
• Situaciono liderstvo
• Samorukovođenje   

Trajanje radionice: 2h  
Broj učesnika: 15-20   

Termin: 10. maj 2020. god.

Voditelj:
Valentina Rančić radi u konsultantskoj agenciji Hive Group d.o.o. kao trener. Poseduje više od 19 godina trenerskog iskustva sa različitim ciljnim grupama i temama; ima iskustva u treniranju lidera i rukovodilaca u proizvodnim, uslužnim i obrazovnim delatnostima, a najviše u oblasti upravljanja promenama, liderstva, timskog rada, komunikacionih veština, planiranja i evaluacije; iskustvo i znanja primenjivala je u razvijanju rada timova u različitim međunarodnim projektima na nacionalnom nivou. U radu sa pojedincima bavila se karijernim savetovanjem mladih i odraslih.Pogledajte još

Emocionalna inteligencija

Gorko se pokajete kada nešto uradite ili kažete pod uticajem besa?
Zbog straha ste propustili priliku na poslu ili u privatnom životu?
Zažalite kada u afektu pošaljete e-mail?

Voditelj: Smiljana Grujić
Termin: odlozeno
Saznajte više

Poslovna komunikacija

Da li je lako reći ono što želimo? I da to bude kratko i jasno, dovoljno razumljivo i razumno, zanimljivo, efikasno, efektno, sadržajno, uočljivo i privlačno. Da li promišljate pre nego što kažete bilo prijatne, bilo neprijatne stvari? Kakav je kvalitet Vaše svakodnevne komunikacije?  

Voditelji: Tatjana Pavlović i Valentina Grbić      
Termin: 15. april 2020. god.
 
Saznajte više

Timski rad

Raditi u grupi i raditi u timu nije isto. Da li znate koja je razlika između tima i grupe? U timu su ciljevi zajednički, a dogovoreni u grupi su pojedinačni i neusaglašeni. Koja je Vaša uloga u timu? Šta kaže Belbinov test? Šta olakšava timski rad?

Voditelji: Tatjana Pavlović i Valentina Grbić     
Termin: 20. april 2020. god.
Saznajte više

Upravljanje stresom u biznisu

Jako ste uznemireni. Nervira vas svaka sitnica. Postali ste zaboravni. Niste u stanju da razmišljate trezveno i logično. Osećate umor i iscrpljenost. Ovo su znaci koji ukazuju da se nalazite u ozbiljnom problemu koji nazivamo STRES.

Voditelji: Tatjana Pavlović i Valentina Grbić    
Termin: 25. april 2020. god.
Saznajte više

Planiranje karijere

Šta je to karijera i koliko je ona uopšte važna? Da li su posao i karijera isto? Da li karijeru imaju samo uspešni ljudi? Šta ako ste počeli da radite i uvidite da to nije ono što ste želeli? Zašto je karijerno vođenje važno?

Voditelj: Snežana Tomašević
Termin: 15. maj 2020. god.
Saznajte više