Razmislite o ovome:

Šta je emocionalna inteligencija?
Umeće da se stvori raspoloženje koje nam je potrebno. Dobro razvijen emocionalni intelekt podrazumeva slobodu od emocija bliskih ljudi, kolega, poznanika i slučajnih ljudi. Šta god se dešava okolo, mi imamo svoje raspoloženje.

Kako emocionalna inteligencija utiče na nas?
Nemogućnost upravljanja vlastitim emocijama čini nas marionetom događaja i dovodi do stanja anksioznosti, nezadovoljstva i depresije. To se odražava na zdravlje i na kvalitet naših odnosa na poslovnom i privatnom planu.

Koji je nivo razvija našeg emocionalnog intelekta?
Obično smo preterano izloženi dejstvu sveta. To znači da je nivo razvoja našeg emocionalnog intelekta daleko od poželjnog. Svako od nas je čuo frazu "dobro razmisli pre nego što doneseš važnu odluku". A da li je neko čuo "pravilno oseti"?

Ne brinite, emocionalni intelekt se uči u bilo kom uzrastu. Psihoterapeut Smiljana Grujić iz Fondacije Novak Đoković će tokom predavanja otkriti strategije za efikasno upravljanje emocijama:

  • Kako da kontrolišemo bes?
  • Kako da upravljamo emocijama?
  • Kako da se ponašamo u stresnim situacijama?
  • Kako da budemo odgovorni za svoje emocije?  


Termin: 18. mart 2020. god. u 17h
Lokacija: W&W Centar (Kralja Petra I broj 26)
Vreme trajanja: 4 sata
Cena: 1800 rsd

NAPOMENA: U cilju odgovornog ponašanja i prevencije odlučili smo da odložimo predavanje "Emocionalna inteligencija" koje je zakazano za 18. mart. O novom terminu ćemo vas obavestiti čim se za to steknu uslovi. Prijavite se kako bi Vas blagovremeno obavestili.

Prijavi sePogledajte još

Poslovna komunikacija

Da li je lako reći ono što želimo? I da to bude kratko i jasno, dovoljno razumljivo i razumno, zanimljivo, efikasno, efektno, sadržajno, uočljivo i privlačno. Da li promišljate pre nego što kažete bilo prijatne, bilo neprijatne stvari? Kakav je kvalitet Vaše svakodnevne komunikacije?  

Voditelji: Tatjana Pavlović i Valentina Grbić      
Termin: 15. april 2020. god.
 
Saznajte više

Timski rad

Raditi u grupi i raditi u timu nije isto. Da li znate koja je razlika između tima i grupe? U timu su ciljevi zajednički, a dogovoreni u grupi su pojedinačni i neusaglašeni. Koja je Vaša uloga u timu? Šta kaže Belbinov test? Šta olakšava timski rad?

Voditelji: Tatjana Pavlović i Valentina Grbić     
Termin: 20. april 2020. god.
Saznajte više

Upravljanje stresom u biznisu

Jako ste uznemireni. Nervira vas svaka sitnica. Postali ste zaboravni. Niste u stanju da razmišljate trezveno i logično. Osećate umor i iscrpljenost. Ovo su znaci koji ukazuju da se nalazite u ozbiljnom problemu koji nazivamo STRES.

Voditelji: Tatjana Pavlović i Valentina Grbić    
Termin: 25. april 2020. god.
Saznajte više

Situaciono liderstvo

Da li ste nekad kao rukovodilac razmišljali koliko zaposleni ekonomski doprinose kompaniji? Iznenađuje podatak da oko trećina do polovine zaposlenih ne samo da ne doprinosi profitu kompanije već i ne zarađuje novac koji dobija svakog meseca.

Voditelj: Valentina Rančić 
Termin: 10. maj 2020. god.
Saznajte više

Planiranje karijere

Šta je to karijera i koliko je ona uopšte važna? Da li su posao i karijera isto? Da li karijeru imaju samo uspešni ljudi? Šta ako ste počeli da radite i uvidite da to nije ono što ste želeli? Zašto je karijerno vođenje važno?

Voditelj: Snežana Tomašević
Termin: 15. maj 2020. god.
Saznajte više